top of page
5M8A3296_edited.jpg

Word vrijwilliger

Dit is een van de eenvoudigste manieren om onze zaak te helpen. Wij geloven dat de beste manier om onze initiatieven succesvol te laten zijn, is dat de gemeenschap actief meedoet. Dit is een eenvoudige en efficiënte manier om bij te dragen aan het geweldige werk dat we doen bij Benjalien. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

5M8A3217_edited.jpg

Doe een gift

Wil je meedoen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Doe een gift en profiteer van deze ongelooflijke kans om je steun te bieden. Het is een geweldige manier om een bijdrage te leveren aan onze zaak en alle kleine beetjes helpen om een betere toekomst te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe je kunt helpen.

Doe mee: Doe mee

Ik word sponsor!

Stap voor stap

Benjalien richt zich op een zwaar zorgbehoevende doelgroep. De manier waarop Benjalien de zorg, dagactiviteiten en het wonen organiseert, is een uniek concept in België. De aandacht voor een menswaardige ondersteuning van deze doelgroep is enorm belangrijk binnen onze maatschappij.


Voor de vier gasten hun intrek kunnen nemen in hun nieuwe thuis, zijn er eerst nog verbouwingswerken en aanpassingen nodig. Daarom zijn we vandaag op zoek naar mensen of organisaties die geloven in ons project en ons financieel of op een andere manier willen ondersteunen. 


Ben jij geboeid door ons verhaal en wil jij hier graag deel van uit maken? Aarzel niet en neem contact met ons op! 

WhatsApp Image 2022-03-04 at 5.03_edited.jpg

Ik word vrijwilliger!

Draag je steentje bij en werk mee aan de toekomst van onze gasten

Vrijwilligers zijn de bouwstenen van onze organisatie. Zonder hen kan Benjalien niet blijven bestaan. Daarom zijn we hen dan ook enorm dankbaar voor de eindeloze inzet die ze tonen. 

Hulp kunnen we op alle mogelijke manieren gebruiken. Elke persoon heeft zijn sterktes en daar zetten we graag op in. 


Is bakken jouw passie en zie jij het zitten om dit samen met onze gasten te doen? Hou je van wandelen en een gezellige babbel? Heb jij groene vingers en wil je onze gasten ondersteunen bij het onderhouden van hun tuin? 


Aarzel niet en neem contact met ons op. Dan bekijken we samen waar jij onze werking kan ondersteunen. 


Met dank aan onze geweldige vrijwilligers! 

WhatsApp Image 2022-03-04 at 5.01_edited.jpg
Doe mee: Wat we doen
bottom of page